Judit Solé, nova presidenta de l’Associació d'Empresaris d'Hosteleria de Valls i l'Alt Camp

El relleu ve després del traspàs de l'anterior president, Joan Mira.

Imatge de la nova presidenta, Judit Solé
Imatge de la nova presidenta, Judit Solé | Cedida
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:44h
Judit Solé és la nova presidenta de l’AEH Valls i l'Alt Camp. Xef i sommelier del Restaurant Ca l’Àngel, és una persona coneguda a la ciutat, estretament vinculada a la gastronomia vallenca i a la cuina del calçot.
 
La nova presidenta de l’AEH Valls i Alt Camp ha lamentat la pèrdua de l’anterior president, Joan Mira, i destaca el seu treball realitzat. Per aquest motiu, l'associació treballarà «per consolidar la feina feta fins ara, fent créixer els serveis que oferim als associats per poder continuar posicionant Valls i l’Alt Camp com un destí gastronòmic de referència».
 
Aquesta setmana s’ha presentat la nova presidenta a l’Ajuntament de Valls, en un reunió que ha comptat amb la presència de Dolors Ferré, alcaldessa de Valls i de Joan Ibarra, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Valls.
 
Judit Solé exposa que «posem fil a l’agulla per començar aquesta nova etapa de l’hostaleria vallenca de la mà de l’AEHT. Estic segura que ens ajudarà a posicionar-nos, encara més, com una comarca atractiva i referent a nivell gastronòmic»-
 
Amb aquesta renovació, la Federació AEHT segueix amb un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades el passat mandat. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d’hostaleria del seu territori.