Tres detinguts a Torredembarra per diversos robatoris amb força

Les tres detencions van tenir lloc el mateix dia

Vehicle de la Policia Local de Torredembarra
Vehicle de la Policia Local de Torredembarra | Cedida
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:59h
La Policia Local de Torredembarra ha detingut tres homes com a presumptes autors dels robatoris amb força que van tenir lloc el passat 5 de febrer a la urbanitzacióMarítima i al parc de bike trial.

La primeradetenció va tenir lloc prop de tres quarts de quatre de la tarda al carrer del Cap de Sant Sebastià. La policia va ser alertada per una alarma activada en un habitatge, on les càmeres de seguretat havien captat la presència d'un individu.

A l'exterior de la casa, es van descobrir diversos objectesamagats com roba, petits electrodomèstics, eines, entre altres, juntament amb diversos panysforçats. En aquest moment, va arribar al lloc un jove que era la mateixa persona que havia aparegut en les imatges de les càmeres, i va assegurar que vivia a la casa. No obstant això, es va descobrir que l'habitatge havia estat ocupat i desallotjat aquell mateix matí, i que l'alarma de la nova propietat ja havia estat connectada. Per tant, el jove va ser detingut.

Unes hores després, al voltant d'un quart de dotze de la nit, la Policia Local va detenir dos homes residents a Torredembarra que havien entrat al parc de bike trial. Amb els rostres coberts, els dos individus havien accedit a la caseta de les instal·lacions.