1 de 10

Comença la Festa Major d'Estiu de Vila-seca

La primera tongada de les festes se celebra des d'aquest divendres i fins dilluns al nucli de la Pineda

per Antonio Ramos Llauradó, 22 de juliol de 2022 a les 15:23 |

La Festa Major d'Estiu de Vila-seca comença aquest divendres a la nit. Ho fa al nucli de la Pineda, en honor a la festivitat de Sant Jaume, amb diversos actes que s'allargaran fins al 25 de juliol. A partir del dijous 28 de juliol, les festes es traslladaran al nucli de Vila-seca, en commemoració de la Invenció del Cos de Sant Esteve, patró del municipi.

 

El tret de sortida a la Festa Major d'Estiu serà aquesta nit, a partir de les onze al passeig de Pau Casals, amb el concert 'Masandmasshow Tour bus Open Air', amb Dj Nacho Lascasas. La celebració continuarà aquest dissabte amb la Diada Castellera, a les 19 hores al Parc del Pinar de Perruquet, i el Correfoc, els Castell de Focs d’Artifici i el concert de 'No me pises que llevo chanclas' i la Dj Fània. 

 

Diumenge i dilluns, punt final a la Festa Major al nucli de la Pineda

Els actes de la Festa Major d'Estiu a la Pineda continuaran diumenge a la tarda, a partir de les sis, amb el Torneig de Futbol Platja, mentre que una hora després, a les 19 hores, començarà la mostra de cultura tradicional amb els Trabucaires, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, el Cavall Alat, la Txaranga Band Tocats i els Gegants i Grallers, al llarg del passeig Marítim, fins a la plaça de Manuel de Falla.

 

El dissabte es clourà amb la cercavila de la Txaranga pel passeig Marítim, a partir de les 21 hores. El punt final a les festes de la Pineda arribarà dilluns 25 de juliol, dia de Sant Jaume, a les nou del vespre, amb la cantada d'havaneres a càrrec del grup Ultramar, al Parc del Pinar de Perruquet.

 

Després de les festes al nucli de la Pineda, la Festa Major d'Estiu es traslladarà al nucli de Vila-seca a partir de dijous 28 de juliol i fins al 3 d'agost. Tot els actes es poden consultar clicant al següent enllaç.

Participació