Pateix una caiguda a casa seva i sobreviu tres dies a terra gràcies a unes cerveses

Els fets han tingut lloc aquesta setmana al municipi de Creixell

20 de gener del 2023

Un home de 89 anys va salvar la vida després d'estar tres dies tirat a terra de casa seva gràcies a sis ampolles de cervesa per alimentar-se i unes mantes per combatre el fred. Segons ha informat el 'Diari de Tarragona', els fets van tenir lloc aquesta setmana en un habitatge de Creixell i a hores d'ara l'avi es recupera a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

 

L'home, que viu sol després de quedar-se vidu fa un any i que no té cap més familiar, va patir una caiguda al bany de casa seva el passat dilluns i no es va poder aixecar de terra. Els seus crits i laments no van ser escoltats per ningú i l'avi va haver de fer mans i mànigues per sobreviure estirat a terra del seu habitatge, ubicada a l'avinguda Roma de Creixell.

 

Així, l'únic que va poder fer és arrossegar-se fins a la cuina i fer-se amb unes mantes per protegir-se del fred i unes ampolles de cervesa que estaven en una nevera. Tapant-se amb les mantes i dosificant la beguda es va mantenir amb vida fins que dimecres a la nit va ser rescatat per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que el van atendre i van traslladar-lo a l'hospital.

 

Els veïns alerten els cossos d'emergència

La caiguda de l'home es va produir dilluns, però no va ser fins dimecres que va ser rescatat pel SEM. En aquest sentit, van ser els seus veïns els que es van alertar després de no veure'l durant dos dies i van avisar els cossos d'emergència la nit de dimecres. Segons el citat mitjà, era habitual veure'l prenent un cafè o fent la compra diària, motiu pel qual la seva absència va preocupar els veïns.

 

Així, la Policia Local es va mobilitzar, avisant també el SEM i els Bombers, que van aconseguir entrar a l'habitatge per una finestra. Una vegada a la casa, van localitzar l'home a terra, exhaust, però amb vida, sent atès pels sanitaris. Finalment va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital de Santa Tecla, on ara es recupera d'aquest majúscul ensurt. Sortosament, segons el 'Diari de Tarragona', l'home no va patir ferides greus ni fractures.