Troben una caixa amb sis cadells de gos en un camí a Cambrils

Busquen acollida i adopció per a aquests cadells abandonats

24 de gener del 2023

Malgrat que des del Govern espanyol s'estan fent esforços i canvis en la línia d'assegurar una vida digna als animals, l'abandonament segueix a l'ordre del dia. Les entitats que es preocupen pels animals i s'encarreguen de buscar una segona vida a gossos, gats i altres espècies segueixen veient com aquesta xacra no s'atura i cada cop les gàbies es van omplint més, especialment en els mesos després de festes.

 

La no esterilització dels animals pot comportar sorpreses inesperades, com embarassos que després deixen una cadellada no desitjada. Aquest ha estat el cas que la Policia Local de Cambrils ha explicat a través de les xarxes socials.

 

Una persona que havia sortit a passejar per zones rurals de Cambrils, s'ha trobat amb una desagradable sorpresa. Abandonats, com si no fossin res, hi havia sis cadells de gos de poc temps de vida. Tots ells estaven posats dins d'una caixa de cartró.

 

 

La sort d'aquests petits gossets ha estat que la persona que els ha trobat els ha dut a la comissaria de la Policia Local de Cambrils. Des d'allí, els agents s'han encarregat de fer les gestions necessàries.

 

En aquest cas s'han posat en contacte amb l'Associació Animal Segundas Oportunidades i uns voluntaris ràpidament els han anat a recollir. Seran ells qui ara intentaran trobar llars perquè els acullin o els adoptin i així puguin gaudir d'una vida plena d'amor i caliu, molt diferent de com l'han iniciat.