Un detingut a Constantí com a suposat responsable de diversos robatoris en vehicles

Una patrulla de la Policia Local va sorprendre el lladre mentre estava dins d'un cotxe manipulant-lo

25 de gener del 2023

La Policia Local de Constantí ha detingut un home com a suposat responsable de diversos robatoris a l’interior de vehicles. Els fets, segons ha explicat l'Ajuntament del municipi en un comunicat, van tenir lloc a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer del municipi del Tarragonès, quan una patrulla va sorprendre el suposat autor dels fets quan estava dins d'un cotxe manipulant-lo i sostraient diversos objectes.

 

 

Davant aquesta situació, els agents de la Policia Local van procedir a la detenció de l'individu.

 

Diverses denúncies administratives en els darrers dies

D'altra banda, en relació amb la vigilància del trànsit, el cos policial ha instruït quatre atestats policials per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció, així com diverses denúncies administratives per conduir sense assegurança de responsabilitat civil (AOV) i no haver passat la inspecció tècnica de vehicles.

 

Finalment, la Policia Local de Constantí ha interposat diverses denúncies administratives per tinença d’armes prohibides i consum i tinença de substàncies estupefaents. Aquests serveis de prevenció, segons ha anunciat el cos policial, es mantindran de manera periòdica en els pròxims mesos.