ERC Montblanc presenta els noms de la candidatura per a les eleccions municipals

L'acte se celebrarà aquest diumenge a les 12.00 h del migdia a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc

26 de gener del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:53h

Esquerra Republicana de Montblanc consolida els actes en la precampanya electoral. Aquest proper diumenge dia 29 de gener, el partit presentarà els integrants de la llista per les pròximes eleccions municipals i que acompanyaran Oriol Pallissó en aquest nou projecte.

 

En aquest sentit, des de fa mesos, segons la secció local d'ERC «un nombrós equip treballa a elaborar una nova proposta per Montblanc i també per aglutinar un grup de persones el més transversal possible i que reflecteixi les diverses sensibilitats de la vila».

 

Així doncs, aquest acte serà un punt de partida per donar a conèixer la proposta per Montblanc i els seus habitants que té Esquerra Montblanc, amb Oriol Pallissó al capdavant. «És un projecte que posa les persones al centre de la presa de decisions i que busca la millora dels serveis que ofereix l'Ajuntament atenent les necessitats que existeixen i que no es cobreixen actualment», exposen.

 

En paraules del candidat d'Esquerra, «diumenge presentarem un equip de treball molt ampli i preparat pels grans reptes que tindrà Montblanc els pròxims anys. És un orgull comptar amb un grup amb tanta il·lusió per crear una nova proposta per Montblanc i per tota la Conca».

 

L'acte se celebrarà aquest diumenge a les 12.00 h del migdia a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc i es tancarà amb un vermut per tots els assistents.