Un jove lladre de Valls, detingut per dos robatoris amb força a cases

Va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs

27 de gener del 2023

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir ahir dijous dia 26 de gener, un home de 23 anys, com a presumpte autor de dos robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa.

 

Els fets es remunten al passat 20 de gener quan el detingut va perforar el pany de la porta d’accés d’un magatzem ubicat al carrer Sant Francesc d’on va sostraure material divers. Des del mateix espai també va accedir als habitatges ubicats a la planta superior.

 

Es dona la circumstància que aquell mateix dia, pels volts de les 19.00 h, en una casa ubicada justament a la vora, el lladre va haver de fugir en ser sorprès in fraganti pels propietaris. En aquesta ocasió, no va tenir temps d’endur-se cap objecte de valor.

 

Arran d’aquests dos fets, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que va culminar dimecres amb la identificació i detenció del presumpte autor. El detingut va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.