Tragèdia a la C-37: Dos morts i tres ferits en xocar contra un pal de telefonia

S'estan investigant les causes d'aquest tràgic accident a l'Alt Camp

29 de gener del 2023

Diumenge tràgic a les carreteres tarragonines. Per causes que encara s'investiguen, un cotxe ha sortit de la via a la C-37 al quilòmetre 18, al Pla de Santa Maria, i ha acabat encastant-se contra un pal de telefonia.

 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 14.37 hores. Les primeres informacions indicaven que un vehicle havia sortit de la via i s'havia estavellat contra un objecte pròxim. Arran d'aquesta incidència s'han mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Quan han arribat al lloc dels fets han comprovat com un cotxe havia patit un accident totalment sol. Havia sortit de la via i havia acabat encastant-se contra un pal de telefonia que hi havia a la zona.

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat per excarcerar les persones que viatjaven dins del vehicle, el qual anava ple amb 5 ocupants. Malgrat els esforços dels serveis d'emergències, no han pogut fer res per salvar dos dels ocupants, els quals han mort.

 

La resta, tres més, han resultat ferits de diversa consideració. Una persona ha resultat ferida greu i les altres dues menys greus. Totes elles han estat traslladades a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

Ara els Mossos d'Esquadra investiguen els fets per determinar com ha perdut el control el vehicle i ha acabat passant aquesta tragèdia a l'altura del Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp. 

 

Amb aquestes víctimes, són 14 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.