Tots els noms: ERC Montblanc presenta els 23 membres de la candidatura

Aquesta és la primera candidatura que Esquerra presenta a tot Catalunya

30 de gener del 2023

Ahir diumenge dia 29 de gener, Esquerra Montblanc va presentar la llista que acompanyarà al candidat Oriol Pallissó a les pròximes eleccions municipals. Aquesta és la primera candidatura que Esquerra presenta a tot Catalunya.

 

Davant d’unes 200 persones, Oriol Pallissó va explicar com s’ha creat aquesta candidatura, després de mesos de treball intens. El candidat descrivia la llista de la següent forma: «Hem aconseguit fer un equip que combina gent amb experiència amb gent amb noves idees, gent més jove i gent més gran, gent nascuda aquí i gent nascuda arreu, però una cosa que ens uneix a totes i tots és que som gent compromesa i amb il·lusió».

 

Programa electoral

També l’acte va servir per donar una idea de les línies mestres del programa electoral de la candidatura, que es basarà en tres pilars: l'arrelament, el benestar i la transparència i la participació. 

 

Oriol Pallissó parlava així de l’objectiu del nou projecte d’Esquerra Montblanc: «És molt important posar a les montblanquines i montblanquins al centre de totes les decisions que surtin de l'Ajuntament en tots els àmbits, millorant dia a dia la seva qualitat de vida. Les persones al centre, és el que dona vida de debò a Montblanc, les persones i la seva diversitat, el que dona sentit al bell patrimoni, tradicions i costums, són elles les que en donen el millor sentit de què ha de ser el montblanquinisme»

 

La llista d’Esquerra Montblanc per les pròximes eleccions estpa formada per Oriol Pallissó Balanyà, Carme Pallàs Gallego, Pepe Ardila Ardila, Judit Pere Cantó, Francesc Xavier Viñas Sans, Jordina Moix Regodesebes, Pere Lluis Rosselló Liviano, Eulàlia Porta Felipe, Paulino Gascón Sancho, Eli Llombart Corbella, Eduard Molné Pulido, Hanan Benayad, Josep Mª Combalia Prats, Montserrat Farriol Moix, Fran Saura Pérez, Alba Meda Triquell, Àlex Martínez Gómez, Mireia Pallàs Clofent, David Venteo Gavarró, Elisenda Garcia Casas, Felipe Romero Méndez, Rosa Vendrell Tenas i Eva Pomares Latorre.