Ike Romera és el responsable d'esports de la candidatura del PSC a Valls

Els socialistes asseguren que cal tornar a donar un impuls a l’esport vallenc

01 de febrer del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:52h

El PSC Valls segueix confeccionant la seva llista electoral per a les eleccions municipals del maig. Ahir dimarts dia 31 de gener a la tarda, Rosa Maria Ibarra, la cap de la candidatura i alcaldable, va presentar la persona responsable d'esports.

 

Es tracta d'Ike Ike Romera, «una persona jove, implicada, amb ganes de treballar per la ciutat des de tots els àmbits, però sobretot des de l’àmbit de l’esport, que tan important és» va explicar Ibarra.

 

En aquest sentit, des del partit asseguren que els socialistes a Valls, han apostat sempre per l’esport, i quan han tingut responsabilitats de govern han impulsat equipaments i polítiques per fer avançar la pràctica esportiva.

 

«En aquests moments creiem que cal tornar a donar un impuls a l’esport vallenc, en tots i cadascun dels seus àmbits, i és per això que incorporem al nostre projecte de ciutat a una persona que a banda d’estar vinculada tota la vida a la pràctica esportiva, és de les que més coneixement té del món de l’esport, dels clubs i entitats a Valls», deia Rosa Maria Ibarra en la roda de premsa.