Vídeo: Les càmeres graven l'atracament armat a un supermercat de Tarragona

Els fets van tenir lloc la tarda de dilluns i el lladre es va endur un botí d'uns 600 euros

01 de febrer del 2023

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per tal d'identificar i localitzar l'individu que dilluns a la tarda —al voltant de les 19.30 hores— va atracar a punta de pistola un supermercat al carrer Rovira i Virgili de Tarragona. En les darreres hores s'ha fet viral el vídeo gravat per la càmera de seguretat de l'establiment en què es veu un home vestit de negre i amb la cara tapada entrant al supermercat amb una arma de foc a la mà.

 

 

Segons es veu en les imatges, el robatori dura 45 segons, en els quals l'assaltant entra a la botiga, busca la caixera, va amb ella a la caixa i l'obliga a omplir una bossa amb els diners de la recaptació. Acabat això, el lladre marxa tranquil·lament del supermercat i desapareix per la porta. El vídeo mostra com un altre dependent de la botiga surt corrent darrere de l'individu.

 

Un botí de 600 euros

L'assaltant hauria aconseguit un botí d'uns 600 euros, segons informacions del 'Diari de Tarragona'. Sortosament, tot i que el lladre va entrar a la botiga amb una pistola —que no se sap si era simulada o real—, no es van haver de lamentar danys personals. En aquest sentit, el citat mitjà assegura que en la seva fugida el lladre va fer caure una dona a terra.

 

Tot i que la Guàrdia Urbana de Tarragona va iniciar una recerca just després dels fets, els agents no van poder localitzar l'individu, que no és reconeixible en les imatges de la càmera de seguretat perquè anava amb caputxa i la cara tapada.