Busquen persones per participar en el rodatge del nou anunci de PortAventura

El perfil que es busca són homes i dones d'entre 18 i 65 anys amb ganes de gaudir de les atraccions del parc temàtic

02 de febrer del 2023

La pròxima setmana es gravarà el nou anunci de PortAventura World a les instal·lacions del parc temàtic de la Costa Daurada. En aquest sentit, l'agència Making of Agency busca persones d'entre 18 i 65 anys per a participar en el rodatge, segons ha informat el 'Diari Més'. Les persones interessades, que poden ser homes o dones, només han de complir un requisit: tenir ganes de gaudir de les atraccions del parc.

 

En aquest sentit, durant el rodatge, que es farà els dies 8 i 9 de febrer, els participants hauran de pujar en totes les atraccions de PortAventura World. La feina és remunerada i es demana disponibilitat completa durant els dos dies de gravació. Preferiblement es busca gent de la zona de Tarragona, tot i que no és un requisit imprescindible.

 

Aquelles persones interessades a participar en el rodatge de l'anunci han de contactar per correu electrònic ([email protected]), adjuntant dues fotografies, el nom complet, l'any de naixement i un telèfon de contacte. Per a qualsevol dubte es pot contactar amb el telèfon 91 564 33 91.