Publiquen els horaris i dates de les portes obertes a les escoles de Reus

La preinscripció escolar es farà del 6 al 20 de març per al segon cicle d’educació infantil i primària i del 8 al 20 de març per l’alumnat d’ESO

02 de febrer del 2023

Fa uns dies es va anunciar que la preinscripció escolar de cara al curs vinent es farà del 6 al 20 de març per al segon cicle d’educació infantil i primària i del 8 al 20 de març per l’alumnat d’educació secundària obligatòria. Ara, a l’espera que es publiqui oficialment el calendari i la resta d’informació sobre el procés al DOGC, l'Ajuntament de Reus ha publicat la informació sobre les jornades de portes obertes als centres educatius de la capital del Baix Camp.

 

En aquest sentit, a banda de la informació publicada a la pàgina web habilitada, des de l'Oficina Municipal d’Escolarització s’enviarà un correu electrònic  o un SMS  a totes les famílies empadronades al municipi amb infants nascuts el 2020 i que s’han d’incorporar a I3 el proper setembre. En aquesta comunicació s'adjunta, entre d'altres, l’enllaç a l’espai web de l’Ajuntament en el qual hi ha tota la informació de les jornades de portes obertes i del procés.

 

Segons ha explicat l'Ajuntament de Reus en un comunicat, aquesta informació s’anirà actualitzant amb la publicació durant el mes de febrer de la resolució de la Generalitat que recull les normes de preinscripció i matrícula de cada curs. Al mateix espai s’hi recollirà més endavant la informació sobre les jornades de portes obertes per les escoles bressol o els estudis postobligatoris, preinscripció als quals es farà entre l’abril i el maig.

 

Xerrades informatives per a les famílies

Com a novetat d’enguany s’oferiran, especialment per les famílies amb infants nascuts el 2020, tres xerrades presencials i una de telemàtica, que ja era habitual en els darrers dos anys, per orientar a les famílies en la tria d’escola, explicar el funcionament del procediment i resoldre dubtes juntament.

 

Així mateix, les famílies poden fer qualsevol consulta relacionada amb aquest procés a l'Oficina Municipal d'Escolarització presencialment amb cita prèvia de dilluns a divendres de 9 a 14 hores (carrer de Roselló, 2-8), al telèfon 977 010 046 o al correu electrònic ome.educacio@reus.cat.