Portugal amarga la nit europea del Reus Deportiu i del Calafell

El reusencs perden a la pista del Barcelos mentre que el Calafell no pot passar de l’empat contra l’Oliveirense

Els roig-i-negres han perdut.
Els roig-i-negres han perdut. | TarragonaDigital
10 de febrer del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 17:03h

Gris nit europea per al Camp de Tarragona a la Champions League d’hoquei patins contra el país veí. El Reus Deportiu Virginias ha perdut a la pista del Barcelos (3-1) mentre que el Calafell no ha pogut passar de l’empat (1-1) contra l’Oliveirense. El punt dels del Baix Penedès és el primer sumat a la màxima competició europea.

Una falta directa salva un punt

El Club Patí Calafell és qui millor cara presenta després de la segona jornada europea després de sumar un punt davant l’Oliveirense. Tot i que el triomf era necessari després de la primera jornada on es va perdre, el punt es pot considerar un premi menor tenint en compte com s’ha aconseguit. Els homes dirigits per Ferran López han començat l’encontre perdent des del minut 7 quan el visitant Tomas Pereira transformava un penal.

Els verds reaccionarien i posarien setge a la porteria rival però les bones intervencions de Fonseca i els ferros evitaven la igualada. No seria fins al minut 42 i en una falta directa quan Martí Casas trobaria el forat per marcar. Els intents per capgirar el marcador no han tingut èxit i el Calafell es queda amb un punt en la tercera plaça del grup A.

Derrota ganxeta a Barcelos

Pel que fa al Reus Deportiu Virginias, els ganxets han perdut per 3 a 1 a la pista del Barcelos i pateixen així la primera ensopegada europea de la temporada. Els de Jordi Garcia han començat l’encontre perdent des del minut 6 quan Morais superava Zapater i feia l’1 a 0. Els locals augmentarien les distàncies abans del descans amb una diana de Miguel Rocha, fet que donaria una mica de marge als portuguesos.

Un marge retallaria Diego Rojas en el minut 27 amb un xut creuat que superava per alt a Acevedo, porter local. L’alegria duraria poc a la seu ganxeta quan Morais, en el minut 32, anotaria el 3 a 1 definitiu. Els del Baix Camp buscarien endinsar-se de nou en el matx però no ho aconseguien, fet que provocava la primera derrota europea de l’any.

El Reus queda tercer al grup D amb tres punts, els mateixos que el Barcelos i tres menys que l’Sporting (líder). La pròxima cita a Europa dels representants del Camp de Tarragona serà el 23 de febrer. El Reus visitant l’Sporting a les 19.30 hores i el Calafell rebent el Deportivo Liceo a les 21.00 hores.

La pròxima cita a la lliga serà diumenge a les 12.15 hores amb un Calafell-Girona i diumenge a les 16.05h amb un Vilafranca-Reus.