Accident múltiple a la T-11 amb diversos ferits

La carretera s'ha tallat en els dos sentits de la marxa

Imatge de recurs d'una ambulància.
Imatge de recurs d'una ambulància. | Víctor Arias
10 de febrer del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 12:18h

Dia accidentat a la T-11 el d'aquest divendres 10 de febrer. Els serveis d'emergències han treballat en un xoc múltiple que ha deixat diversos ferits, segons les primeres informacions.

 

Els fets han passat pels volts de les nou del vespre. Els serveis d'emergències han rebut un avís per un xoc que implicava diversos cotxes en una de les principals vies, la T-11. Ràpidament s'han activat diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat.

 

De fet, segons les primeres informacions dels Bombers de la Generalitat, s'hi han enviat 3 dotacions per auxiliar els implicats, tot i que no hi ha cap persona atrapada.

 

El que sí han confirmat és que en el xoc s'hi han vist implicats diversos cotxes i hi hauria almenys 4 persones ferides, tot i que es desconeixen encara la seva gravetat. A conseqüència de l'accident, la T-11 s'ha tallat en tots dos sentits de la marxa.

 

Atropella un home i fuig del lloc dels fets

Aquest no ha estat l'únic succés que ha passat a la T-11 aquest divendres. El primer d'ells ha passat pels volts de les dues del migdia quan un jove de 26 anys ha tingut un accident amb un altre vehicle.

 

Quan el segon conductor implicat ha baixat del cotxe, el jove l'ha envestit deixant-lo ferit de gravetat i ha fugit del lloc dels fets. La Guàrdia Urbana de Tarragona ha localitzat poc després el fugitiu i l'ha immobilitzat. Els Mossos d'Esquadra s'han personat al lloc i l'han acabat detenint, no només per envestir una persona i fugir del punt on s'havia produït l'accident, sinó perquè conduïa sense tenir cap punt al carnet i sota els efectes de les drogues.