Espectacular accident de cotxe amb 5 ferits a la TV-2126 al Baix Penedès

Diverses persones han resultat ferides en aquest xoc

12 de febrer del 2023

Cap de setmana amb diverses incidències greus a les carreteres de Tarragona. Aquest diumenge, al Baix Penedès, ha tingut lloc un xoc entre vehicles que ha causat diversos ferits.

 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís per l'accident a les 12.26 hores. Els fets han tingut lloc en una via secundària, la TV-2126 que va des de Calafell cap a Bellvei, al Baix Penedès.

 

Les primeres informacions apuntaven a un accident amb dos cotxes implicats. Ràpidament s'han mobilitzat diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han tingut un paper destacat en aquest sinistre.

 

Fins a 5 ferits en el xoc

Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit, en el moment de l'accident dues persones han pogut sortir del seu vehicle per donar l'avís als serveis d'emergències. Tanmateix, tres persones més han quedat atrapades dins del vehicle i els Bombers de la Generalitat han hagut d'excarcerar-los.

 

El SEM ha traslladat tots els ferits a diversos hospitals, tot i que en un principi no hi hauria cap ferit greu. Dos dels ferits han estat traslladats a l'Hospital Sant Camil de Vilanova i la Geltrú i tres més a l'Hospital del Vendrell.