Josep Andreu es presentarà a la reelecció com a alcalde de Montblanc

Ha estat escollit com a cap de llista de Montblanc Progressa en les primàries

13 de febrer del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:50h

Josep Andreu, l'actual alcalde de Montblanc, optarà a la reelecció després que hagi estat escollit com a cap de llista de Montblanc Progressa en les primàries de la plataforma política que, des de fa uns mesos, acompanya l'acció de l’actual equip.

 

En concret, l'actual equip de govern està format per l’alcalde Josep Andreu, i els regidors Francesc Benet, Santi Porta i Núria Besora. A l’assemblea hi han participat el grup d’independents que forma part del projecte, a més dels militants de Junts per Catalunya, després que el mes passat, en un acte amb el Conseller Josep Rull, el partit donés suport a la candidatura de Montblanc Progressa.

 

Andreu ha estat l’únic candidat que s’ha presentat a les primàries i ha estat escollit per les bases. Josep Andreu ha dit que optarà a la reelecció “per culminar els grans projectes engegats durant aquesta legislatura, com la reconstrucció dels desperfectes de la riuada, la recuperació de la Vall, l’arribada de Bon Preu o tants d’altres que, amb esforç i tenacitat, ens omplen d’esperança i ens ofereixen nous horitzons per Montblanc i la Conca de Barberà”.

 

Així mateix, ha mostrat la seva disposició per continuar treballant en el dia a dia de tots i cadascun dels montblanquins. A més, ha anunciat que durant aquest mes treballarà en la confecció de la candidatura, d’arrel montblanquinista i catalanista, acompanyat per persones disposades a treballar, fidels, amb projecció de futur i amb una gran estima per Montblanc.