Els millors plans per fer el cap de setmana de Carnaval a Tarragona!

L'agenda amb els millors actes per gaudir del cap de setmana de Carnaval 2023 a Tarragona

Tarragona celebra aquest cap de setmana Carnaval.
Tarragona celebra aquest cap de setmana Carnaval. | Àngel Ullate
16 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:22h
Tercer cap de setmana de febrer i indiscutiblement el gran protagonista a tots els pobles i municipis de la demarcació de Tarragona és el Carnaval. Ja fa uns dies que en alguns punts s'han posat en marxa els actes previs i després del Dijous Gras (o Llarder) ara arriben els plats forts de la festivitat.

Tot seguit us deixem els programes d'actes dels Carnavals més destacats a Tarragona, així que com sempre només heu de clicar a cada notícia i preparar-vos l'agenda del cap de setmana al vostre gust!

Carnaval és una de les festes més destacades de Tarragona i aquest cap de setmana se celebraran les rues més importants.

A Reus també se celebraran els actes centrals de Carnaval, els quals inclouen la rua de dissabte i la guerra de confeti diumenge a la tarda.

— La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant han organitzat una quinzena d'actes per celebrar el Carnaval.

— Calafell celebrar a partir del dijous el Carnaval Xurigué del 2023 i aquest cap de setmana hi haurà diverses rues.

— El Vendrell celebra aquesta setmana la festa del Carnaval, amb diferents actes que recuperaran tota l'esplendor després de la pandèmia.

— El Morell tornarà a gaudir del Carnaval els dies 17, 18 i 19 de febrer amb la rua de la canalla, la rua de lluïment i molta festa.