Tot a punt per a l'obertura de la nova oficina del DNI del Vendrell

Aquesta setmana ja s'han estat fent proves per comprovar el funcionament de les instal·lacions

La nova oficina del DNI del Vendrell ja està a punt d'obrir.
La nova oficina del DNI del Vendrell ja està a punt d'obrir. | Twitter
17 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:16h
La nova oficina d'expedició del DNI i el passaport del Vendrell ja ho té tot a punt per obrir les seves portes. Aquesta setmana, el personal ja ha començat a treballar al local del Camí Reial i s'han fet les primeres proves per comprovar el correcte funcionament de la maquinària. Fonts de la Policia Nacional apunten que l'obertura al públic és qüestió de dies. 

Aquest dijous 16 de febrer, el subdelegat del govern espanyol, Santiago Castellà, ha visitat les noves instal·lacions i els treballadors. L'obertura d'aquesta oficina era molt esperada, ja que permetrà que els ciutadans del Vendrell i la comarca es puguin fer o renovar el DNI i el passaport sense sortir del Baix Penedès. Fins ara, calia desplaçar-se a Vilanova, Vilafranca o Tarragona.

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va anunciar l'acord per obrir aquesta oficina el maig del 2021, però ha calgut esperar gairebé dos anys perquè fos una realitat. A finals del 2022, Martínez va assegurar que l'espai estaria en funcionament a principis d'aquest any