Finalitzen les obres de rehabilitació del Molí del Pas de Montblanc

S'ha fet una inversió de poc més de 139.000 euros

Imatge del Molí del Pas
Imatge del Molí del Pas | Cedida
22 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:23h
Les obres de rehabilitació del Molí del Pas de Montblanc han finalitzat i han rebut la certificació corresponent després d’una inversió de poc més de 139.000 euros. Els treballs han permès garantir les obres de construcció d’un nou gual sobre el riu Francolí, els accessos corresponents i també la senyalització de seguretat per a vianants i vehicles.

Aquesta intervenció forma part dels treballs de rehabilitació, consolidació i millora dels béns afectats pels aiguats de l’octubre del 2019. En aquest context també s’estan realitzant els treballs de rehabilitació i millora del  Pont de la Font de Bolovi, amb una inversió superior als sis-cents mil euros. Ara, tot just han començat els moviments de terres inicials, el projecte però contempla la materialització de la infraestructura substituint l’actual instal·lació provisional que es va construir fa tot just ara fa un parell d’anys per a permetre la connexió entre cadascuna de les lleres del riu.

De manera paral·lela continuen els treballs de reconstrucció del pont vell de Montblanc, unes obres que es preveu puguin estar totalment enllestides durant el decurs dels propers mesos. L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, destacava l’abast del projecte i el seu nivell d’execució: “estem treballant perquè, ben aviat, puguem certificar la globalitat de les obres de rehabilitació”.