L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona

L'agenda amb els actes més destacats a Tarragona del 24 al 26 de febrer del 2023

Alguns municipis encara celebren Carnaval.
Alguns municipis encara celebren Carnaval. | Laia Solanellas
23 de febrer del 2023
Actualitzat el 24 de febrer a les 10:13h
Carnaval va arribar amb tota la seva força fa tot just una setmana, però encara hi ha molts municipis que es resisteixen a deixar-lo enrere i aquest cap de setmana continuaran celebrant-lo. 

La disbauxa seguirà ben present a diversos pobles i ciutats de la demarcació de Tarragona, tot i que ja amb menor ritme. Aquest serà un bon cap de setmana per tornar a agafar forces i preparar-se pel mes que ens arriba, març, carregat d'activitat.

Si no us voleu quedar a casa, us deixem alguns dels actes més importants amb els quals podreu gaudir a Tarragona. Recordeu, només heu de clicar a cada activitat i tindreu tota la informació que necessiteu.

Calafell celebra, per primera vegada, la festa del cós blanc dins del seu Carnaval Txurigué.

— La Franz Schubert Filharmonia (FSF) portarà aquest divendres 24 de febrer al Teatre Tarragona el Concert per a piano núm. 20 de Mozart i la Simfonia núm. 4 de Schumann.

— El dissabte dia 25 de febrer de 2023 farà 100 anys que Albert Einstein va visitar l'Espluga de Francolí i el Monestir de Poblet i s'han preparat diverses activitats per commemorar l'efemèride.

— La temporada 'Primavera Tarragona Cultura' arrenca el pròxim 4 de març amb més d'una cinquantena d'espectacles i activitats i ja podeu consultar el calendari i comprar entrades.

— La ciutat de Tarragona ultima els detalls de la Caminada Popular d’Hivern Asperger - TEA que tindrà lloc el 26 de febrer, Dia Internacional del Síndrome d’Asperger.