El lladre multireincident de Salou enxampat 'in fraganti' pels Mossos

La policia catalana el va detenir com a suposat autor de dos delictes de robatori en grau de temptativa

27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:03h
Els Mossos van enxampar 'in fraganti' el lladre.
Els Mossos van enxampar 'in fraganti' el lladre. | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salou van detenir el passat divendres un home de 39 anys, com a suposat autor de dos delictes de robatori a interior de vehicle en grau de temptativa. Els fets van tenir lloc al voltant de les dues del migdia, quan els agents de la policia catalana van reconèixer un lladre multireincident que estava observant l'interior de diversos vehicles estacionats al carrer Carles Roig del municipi de la Costa Daurada.

Els mossos van decidir seguir l'home mentre es dirigia cap al carrer Illes Balears on es va fixar en un vehicle en concret, tot i que no va fer cap acció i va continuar fins a la zona d'estacionament públic del passeig Jaume I. Allà, es va repenjar en un vehicle amb intenció de forçar la porta, tot i que la presència d'un vianant el va dissuadir.

Intenta robar material d'obra valorat en 4.000 euros

Com que no va aconseguir el seu objectiu, el suposat delinqüent es va dirigir fins al carrer Valls, on hi havia diverses furgonetes d’empreses de serveis i construcció amb material a l’interior. En un primer intent va poder baixar diversos centímetres la finestra d’una d’aquestes furgonetes, però finalment va optar per una altra ubicada just al davant.

En aquest vehicle, hi havia material d'obra valorat en 4.000 euros. El lladre, amb diverses eines que va treure d'una motxilla, va començar a forçar el pany de la porta, moment en què els agents de la policia catalana van decidir intervenir i el van sorprendre 'in fraganti'.

Durant l'escorcoll, els mossos van trobar al delinqüent quatre tornavisos, dues tenalles, un tapaboques, un barret de llana i tres parells de guants. Davant tot això, es va detenir l'home que dissabte va passar disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.