Oferta de feina: Salou obre una borsa de treball d'inspectors de zona blava

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 20 de març

Imatge d'una zona blava al municipi de Salou.
Imatge d'una zona blava al municipi de Salou. | Ajuntament de Salou
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 18:03h
L’Ajuntament de Salou ha obert una nova convocatòria per presentar les sol·licituds per aspirar a la selecció relativa a la constitució d’una borsa de treball d’inspectors/es d’estacionaments regulats en superfície de zona blava. El termini del tràmit és de 20 dies i finalitzarà el pròxim dilluns 20 de març de 2023.

Les bases i tota la informació del procés es poden consultar en el següent enllaç. En aquest sentit, es reserven 3 places per a aquelles persones aspirants que tinguin la condició legal de persona amb discapacitat.

Aquelles persones interessades poden presentar les sol·licituds, presencialment, a l’Oficina d'atenció Ciutadana (OAC), preferentment amb cita prèvia al registre d'entrada. Així mateix, també es poden presentar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica.
 

Borsa de treball de conductors del Trenet turístic

D'altra banda, l'Ajuntament de Salou ha recordat que fins al pròxim divendres 3 de març, es poden presentar sol·licituds per a la borsa de treball permanent del Patronat Municipal de Turisme, adreçada als conductors i conductores del Trenet turístic.

La presentació es pot realitzar de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, al registre general de l'Ajuntament de Salou, a l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o bé, a les oficines de correus, mitjançant correu administratiu.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç.