Cunit reforestarà una zona verda amb espècies autòctones

Es plantaran prop de 350 plançons d'alzina

La zona verda que Cunit vol reforestar.
La zona verda que Cunit vol reforestar. | Ajuntament de Cunit
28 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:56h
L'Ajuntament de Cunit ha informat que, fruit d'un conveni amb Reforest Project, es reforestarà una zona verda del municipi amb espècies autòctones, especialment alzines. Es tracta d'un espai verd de titularitat municipal que hi ha al carrer de l'Oceà Atlàntic, que ocupa una superfície de 5400 metres quadrats.

Entre el 4 i el 15 de març, es plantaran en aquest espai prop de 350 plançons d'Alzina, "un arbre de creixement lent i de gran resistència a la sequera", segons el consistori. Amb aquesta acció es vol millorar la qualitat ambiental de la zona, "contribuint a la reducció de les emissions de CO₂ a l'atmosfera procedents del trànsit".

Reforest Project finança, a través dels seus patrocinadors, la plantada, amb la col·laboració del servei de jardineria de l'Ajuntament, que prepararà el terreny i en farà posteriorment el manteniment. 

Obert a tota la ciutadania

Tot i que la plantada es farà amb personal que gestiona la mateixa entitat, també està oberta als ciutadans de Cunit que vulguin col·laborar. Per a fer-ho cal enviar un correu electrònic a mediambient@cunit.cat, comunicant que es vol participar en la plantació d'arbrat a la zona verda del carrer de l'Oceà Atlàntic. Cal indicar a quina de les dues sessions es vol participar.