El montblanquí Jordi Castellví, nomenat inspector dels Bombers de la Generalitat

És llicenciat en Ciències Ambientals i té un màster en Incendis i Protecció Civil-Safety Engineering

Imatge d'arxiu de Jordi Castellví
Imatge d'arxiu de Jordi Castellví | Cedida
02 de març del 2023
Actualitzat a les 10:33h
El montblanquí Jordi Castellví ha estat nomenat nou inspector del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. L'acte ha anat a càrrec del del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. Castellví, juntament amb 4 companys més, ha superat un procés de selecció mitjançant concurs-oposició per proveir aquestes noves places de l’escala superior del Cos de Bombers de la Generalitat.

Segons explica EFMR, «per accedir a la categoria d’inspector cal superar el curs de capacitació d’inspector del Cos de Bombers, que consta de dues parts, d’una banda, la superació dels 33 crèdits del Màster en Direcció Estratègica de la Seguretat i, de l’altra, una fase de formació per adquirir les capacitats operatives pròpies dels inspectors».

Jordi Castellví és llicenciat en Ciències Ambientals i té un màster en Incendis i Protecció Civil-Safety Engineering. Va accedir al Cos de Bombers el 2007, com a bomber voluntari. Durant les 11 campanyes posteriors va alternar les tasques d’auxiliar forestal i de tècnic especialista del GRAF a més de formar part dels EPAF. El 2017, i després d’haver superat un concurs-oposició, va ser nomenat sotsinspector