El Joan Ortoll de Calafell, a punt per a la Copa del Rei 2022-2023

Les instal·lacions on juga el CP Calafell acullen des d'avui la 79ª edició de la Copa del Rei d'hoquei patins. El Calafell-Reus de divendres, el gran plat dels quarts de final

Els vuit millors equips d'hoquei patins s'enfrontaran entre ells a Calafell
Els vuit millors equips d'hoquei patins s'enfrontaran entre ells a Calafell | OK Liga
02 de març del 2023
Actualitzat a les 18:16h
La ciutat de Calafell ja respira hoquei patins pels quatre costats poques hores abans de l'inici de la 79a edició de la Copa del Rei. El Pavelló Joan Ortollserà l'escenari on es reuniran els millors equips d'aquest esport a l'àmbit estatal durant quatre dies per buscar un nou campió. El FC Barcelona parteix com el gran favorit que buscarà renovar el seu títol i el Calafell, equip que actua d'amfitrió, buscarà arribar a semifinals davant el Reus Deportiu.
 

Quatre dies i set partits

La competició començarà amb els quarts de final avui dijous a partir de les 18.15 hores amb el duel entre el DeportivoLiceoi el Caldes. Els gallecs, que arriben al duel després d'acumular tres jornades sense guanyar a la lliga, s'enfronten a un Caldes que actualment ocupa la vuitena plaça del torneig de la regularitat. No serà fins a les 20.45 hores quan el Noia s'enfronti al Voltregà en un duel on els de Sant Sadurní són favorits amb la taula de l'OK Lliga a la mà.