Condueix de matinada per l'AP-7 i el cacen drogat, sense carnet i fent-se passar pel seu germà

Els fets van tenir lloc aquest dijous al Baix Penedès

Els fets van tenir lloc al pas de l'AP-7 per l'Arboç.
Els fets van tenir lloc al pas de l'AP-7 per l'Arboç. | Mossos d'Esquadra
03 de març del 2023
Actualitzat a les 10:50h
Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dijous un home de 32 anys com a suposat autor dels delictes de conducció sense haver obtingut mai el permís i usurpació d'estat civil. Els fets van tenir lloc a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de l'Arboç, al Baix Penedès.

Aquest dijous, a les dues de la matinada, agents de trànsit que feien controls a la via van aturar un vehicle i van identificar el seu conductor. Després d'això, van fer-li la prova d'alcoholèmia i detecció de drogues, que va donar positiu en cocaïna i THC, motiu pel qual va ser denunciat administrativament.
 

Va presentar la documentació del seu germà

Mentre feien gestions amb el conductor, els agents van comprovar que l'home havia utilitzat la documentació del seu germà, un fet tipificat com a delicte d'usurpació d'estat civil. Interrogat sobre la seva motivació, va reconèixer que ho havia fet perquè ell no havia aconseguit mai el permís de conduir.

Davant tot això, els agents dels Mossos el van detenir pels suposats delictes per usurpació d'estat civil, conduir sense haver obtingut mai el permís. Així mateix, el van sancionar administrativament per conduir sota els efectes de les drogues.