Una masia modernista de Reus, dissenyada per Pere Caselles, es ven per 4 milions d'euros

L'anunci de venda de 'Mas Vil·la Maria' es pot trobar en diversos portals immobiliaris des d'aquesta setmana

L'edifici modernista té 11 habitacions i 859 metres quadrats construïts.
L'edifici modernista té 11 habitacions i 859 metres quadrats construïts. | Diputació de Tarragona
03 de març del 2023
Actualitzat a les 17:05h
La masia senyorial modernista 'Vil·la Maria' de Reus, dissenyada per l'arquitecte Pere Caselles i construïda a principis del segle passat, està a la venda per 4 milions d'euros. Concretament, l'anunci de la venda de la propietat, ubicada a tocar de l'avinguda de Falset, es pot trobar en diversos portals immobiliari com Idealista o Habitaclia.
 

Imatge de l'interior de l'edifici de Mas Vil·la Maria. Foto: Laia Solanellas



Segons l'anunci publicat, l'edifici, que està catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL), té 11 habitacions, dues plantes, golfes i torre-mirador. La superfície construïda és de 859 metres quadrats, 800 dels quals són útils. En aquest sentit, l'immoble també compta amb tres banys i una terrassa.

La propietat, —també coneguda com a Mas Cuadrada— inclou una finca amb una superfície de gairebé 29.000 m².
 

Una mica d'història

El Mas Vil·la Maria o Mas Cuadrada data de principis del segle XX. Va ser un encàrrec de l'empresari Nemesi Cuadrada a l'arquitecte reusenc Pere Caselles. La seva construcció es va allargar entre els anys 1902 i 1908.

En la construcció es van fer servir peces ceràmiques que van sobrar en els treballs al pavelló número 6 de l'Institut Pere Mata, i que Cuadrada va comprar l'any 1908. L'edifici va ser declarat BCIL l'any 2005.