El Reus Deportiu cau contra un Barça que buscarà una nova Copa contra el Liceo

Els roig-i-negres no poden veure porteria i cauen eliminats contra un Barça que s'ha estampat contra la gran actuació de Càndid Ballart

El Reus Deportiu es queda a les portes de la final de la Copa del Rei
El Reus Deportiu es queda a les portes de la final de la Copa del Rei | Laia Solanellas
04 de març del 2023
Actualitzat a les 23:25h
El Reus Deportiu Virginias no ha pogut amb el Barça i ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de caure per la mínima (1-0) davant els blaugrana. El resultat, més propi d'un partit de futbol que d'hoquei, deixa clar el protagonisme d'ambdós porters durant els 50 minuts. La gran final del torneig es disputarà aquest diumenge a les 12.30 hores i enfrontarà els culers a un Deportivo Liceo que també ha eliminat per la mínima al Voltregà (1-2).
 

Un gol matiner

La segona semifinal de la competició ha quedat definida per un gol que només ha tardat dos minuts a arribar. Durant els instants inicials de l'encontre, el blaugrana Nunes penjava una bola a l'àrea ganxeta que Bargalló s'encarregava d'acaronar per desviar-la lleugerament i anotar el primer i únic gol del matx. Una diana que podria haver tingut companyia al marcador electrònic, però que Sergi Fernández per part del Barça i un imperial Càndid Ballart per part del Reus ho han impedit.

La intensitat i l'equilibri de forces entre ambdós bàndols s'ha mantingut durant tot el matx causant, fins i tot, molèsties en dos homes claus del Reus com Joan Salvat i Marc Julià. El mateix Julià gaudia d'una falta directa en el minut 18 que no podia transformar davant Fernández després d'intentar anotar-la amb una aixecada de bola magistral. Ballart també responia espectacularment en accions posteriors i privava al Barça d'augmentar la seva comoditat.


 

Amb opcions al final

Els homes dirigits per Jordi Garcia tenien el repte d'arribar al final del matx amb opcions d'endur-se el bitllet per la gran final i ho han aconseguit. Malauradament, no hi ha hagut l'encert de superar el porter rival i la blava a Aragonès que deixava amb un menys el seu equip durant dos dels darrers tres minuts finals ho complicava tot més.

Els intents han existit, però la igualada no ha arribat i el Reus Deportiu Virginias queda eliminat d'una Copa que es disputaran el Barça i el Liceo aquest diumenge al migdia. Els del Baix Camp cauen amb el cap ben alt d'una competició que està gaudint d'un espectacle considerable dins i fora de la pista. Avui, de nou, l'afició reusenca ha estat a l'altura d'un gran matx.
 

L'encontre una viscut una igualtat màxima Foto: Laia Solanellas



La pròxima cita del Reus Deportiu Virginias serà a Europa aquest dijous a les 21.00 hores rebent l'Sporting al Palau d'Esports.

FITXA TÈCNICA
FC Barcelona

Fernández, Alabart, Bargalló, Nunes i Rodrigues. A la banqueta: C. Grau, Pascual, Panadero, M. Grau i Llorca
Reus Deportiu Virginias
Ballart, Compagno, Rojas, Aragonès i Julià. A la banqueta: Zapater, Giménez, Salvat, Jansà i Gelmà
Gols
1-0 / Bargalló (2')
Targetes blaves
Per al blaugrana Rodrigues i per al roig-i-negre Aragonès
Àrbitres
Rubén Fernández i Daniel Villar
Incidències
Segon partit de semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell