Catalunya en xoc pel tràgic accident al Perelló: Els menors anaven a veure un partit de futbol

Tres menors han perdut la vida i un jove de 19 anys ha resultat ferit crític en caure per un barranc i incendiar-se el cotxe en què viatjaven

Els joves anaven a veure un partit de futbol a Pinell de Brai.
Els joves anaven a veure un partit de futbol a Pinell de Brai. | Ariadna Escoda
05 de març del 2023
Actualitzat el 06 de març a les 11:48h
Commoció absoluta a Catalunya. Un fatídic accident al Perelló ha posat fi a la vida de tres menors d'entre 12 i 16 anys i ha deixat en estat crític un jove de 19 anys. L'avís del sinistre ha arribat quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda. Segons les primeres informacions, un cotxe s'havia precipitat en un barranc a la TV-3022 i s'havia incendiat.

Els serveis d'emergències mai haurien volgut trobar-se amb l'escenari que s'han topat. Una tragèdia absoluta en què tres joves, veïns de Camarles i entre 12 i 16 anys, han mort i el conductor del cotxe, un noi de només 19 anys, ha quedat en estat crític.



La magnitud de l'accident ha mobilitzat fins i tot el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, al Perelló. Des d'allí, el conseller ha explicat la commoció del país per aquest accident i l'alcalde de Camarles, visiblement afectat, també ha anunciat que es coordinaran mostres de condol al municipi.