La policia de l'Arboç incorpora nou cotxe amb un desfibril·lador portàtil

El nou vehicle s'utilitzarà per a tasques de seguretat ciutadana

El nou cotxe de la policia de l'Arboç.
El nou cotxe de la policia de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç
Redacció
07 de març del 2023
Actualitzat a les 9:12h
La Policia Municipal de l'Arboç ha incorporat un nou cotxe patrulla al seu parc mòbil. Es tracta d'un Seat Ateca adaptat i preparat com a vehicle policial, que a més a més compta amb un desfibril·lador portàtil.

El cotxe es farà servir per a tasques de seguretat ciutadana. Amb aquest vehicle, el cos policial disposarà dels dos cotxes que ja tenia, tot i que el més antic podrà servir com a tercer vehicle en moments puntuals. 

Actes del Dia Internacional de les Dones

Per altra banda, l'Arboç celebra aquesta setmana diferents actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones, organitzats per la regidoria de Benestar Social i l'associació de Dones Arbocenques. El primer es farà el dimecres 8 de març a l'Auditori Municipal a les sis de la tarda, amb una taula rodona sobre 'Les etapes de la vida de la dona'.

Hi intervindran Olga Colet, metgessa del Grup de Salut Comunitària del CAP de l'Arboç, i Veronica Marin, secretària d'igualtat d'UGT Tarragona. Susana Arias, psicòloga sanitària de l'Ajuntament, serà la moderadora. En acabat, es farà la lectura del manifest, que anirà a càrrec de Pepita Soler, directora emèrita de l'escola de Puntaires.

El següent acte serà el dijous 9 al Teatre El Centre, on a les 19.00 hores es representarà l'obra d'humor 'Elles #cosasdechicas', de la companyia La Melancòmica. L’entrada serà gratuïta, però cal fer reserva a la Casa de Cultura fins a esgotar localitats. El divendres 10 es farà una excursió cultural amb bus a Barcelona, on es visitarà la Pedrera.