Calafell vol posar el nom de Fulgencio Ruiz a una plaça del municipi

La proposta del Consell Ciutadà ha de ser avalada ara pel ple de l'Ajuntament

Fulgencio Ruiz va formar part de l'assemblea local de la Creu Roja.
Fulgencio Ruiz va formar part de l'assemblea local de la Creu Roja. | Ajuntament de Calafell
08 de març del 2023
Actualitzat a les 9:55h
El Consell Ciutadà de Calafell celebrat aquest dimarts 7 de març ha proposat que es posi el nom de plaça de Fulgencio Ruiz a l'espai situat davant les seus de la Creu Roja i de la Policia Municipal. La proposta haurà de ser avalada ara pel pròxim ple de l'Ajuntament de Calafell.

Veí de Segur de Calafell, Fulgencio Ruiz va morir el 19 de novembre del 2020 després d'una vida dedicada a diferents iniciatives socials i culturals de Segur i de tot el municipi. Va formar part de l'associació de veïns i propietaris de Segur, del Centre d'Iniciatives Turístiques i de la cavalcada de Reis, però la seva tasca principal va ser a l'assemblea local de la Creu Roja.

Consulta sobre el pla de mobilitat sostenible

L'Ajuntament de Calafell també ha obert una consulta en línia sobre el nou pla de mobilitat urbana, en la qual pot prendre part qualsevol ciutadà. "La participació ciutadana és un instrument imprescindible per definir les actuacions a fer", ha afirmat la tinent d'alcalde de Participació Ciutadana, Helena Rubio. Es pot accedir a la consulta en aquest enllaç.