El Calafell guanya a la pista del Noia i defensa la segona plaça

Els verds s'enduen els tres punts de la pista del Noia en un duel memorable que en els primers set minuts ha vist cinc gols

El Calafell viu el millor moment de la seva història a la màxima categoria de l'hoquei | OK Liga TV
12 de març del 2023
Actualitzat a les 21:39h
El Parlem Calafell ha guanyat a la pista del Noia (5-6), defensant la segona posició de la classificació. El triomf dels del Baix Penedès, que ja no sorprèn ningú gràcies a la grandíssima temporada dels de Ferran López, és la vuitena victòria seguida a la lliga. La visita del Liceo al Joan Ortoll i la visita al Palau Blaugrana arriben en el millor moment de la campanya.

Un inici espectacular

No hi ha cap mena de dubte que els primers set minuts del partit entre el Noia i el Calafell han estat dels més emocionants de tota la lliga. Ambdós conjunts, instal·lats a la zona alta de la taula, han ofert un espectacle digne d'allò que s'esperava. Cinc són els gols que s'han vist abans del minut 7, realitzant un intercanvi de cops on els verds sempre anaven a remolc.

S'avançava el Noia amb gol polèmic d'Esteller i ampliava l'excalafellencGabarróde falta directa. El Calafell reaccionava amb un contraatac de Ferrer en el minut 6 i un penal anotat per Sergi Mirasen el 7. I la següent jugada després de reprendre's el joc, diana local mitjançant Bargalló en una rematada al segon pal amb assistència de Ballart.

No ha estat fins al minut 19 quan l'encontre ha tornat a embogir durant un parell de minuts. Sergi Miras, novament de penal, feia el 3 a 3 i els locals reaccionaven segons després amb Toni Salvadófent el quart dels de casa, una diana que duraria poc i menys gràcies a l'empat de Casastransformant una falta directa.

Ferrer i Casas per sumar de tres

Amb el 4 a 4 al marcador i 25 minuts al davant, l'encontre es reiniciava i el Parlem Calafell ho aprofitaria ben aviat. Ferrer avançava el seu equip per primer cop en el minut 27 anotant en un contraatac i Casasanotava un gran gol després d'una jugada individual en el minut 34 per fer el 4-6. Ballart reduiria distàncies en el minut 39, però no aniria a més per un conjunt dirigit per Ferran López que viu el millor moment de la seva història a la lliga.

Amb aquest triomf, el Calafell és segon amb 48 punts, un més que el Liceo (tercer) i vuit més que el Reus Deportiu Virginias (quart). La pròxima cita dels baix penedesencs serà dissabte vinent a les 19.30 hores amb la visita del Liceoal Pavelló Joan Ortoll.