Un triplet de Gelmà dona el triomf al Reus a la pista del Voltregà

Els ganxets s'imposen a la pista del Voltregà amb un marcador que s'ha decantat en els deu darrers minuts d'encontre. David Gelmà, amb tres gols, ha donat el triomf

Bon triomf ganxet a la pista d'un lluitador Voltregà
Bon triomf ganxet a la pista d'un lluitador Voltregà | OK Liga TV
19 de març del 2023
Actualitzat a les 18:19h
El Reus Deportiu Virginias torna de la visita a la pista del Voltregà amb els tres punts a la butxaca després d'imposar-se per 1 a 4. Els homes dirigits per Jordi Garcia han hagut d'esperar al minut 43 per decantar la balança, però un cop ho han fet no han deixat escapar el triomf. Tres punts que situen el Reus a la quarta posició de la taula amb 43 punts, ara a cinc del tercer: el Calafell.

Remuntada en la recta final

Els del Baix Camp han hagut d'esperar als deu darrers minuts d'encontre per confirmar la tretzena victòria de la campanya a la lliga. El local Sitjar avançava el Voltregà en el minut 14 després d'una pèrdua de bola del xilè Diego Rojas. Els roig-i-negres no reaccionarien amb contundència fins al minut 21 quan David Gelmà inaugurava el marcador reusenc per posar l'1 a 1 abans del descans.

No ha estat fins als deu darrers minuts d'encontre quan el Reus ha pogut donar un cop definitiu al partit i embutxacar-se'l. Marc Julià anotava l'1 a 2 en el minut 41 amb una jugada per darrere de la porteria que convertia en diana colant la bola per la base del pal esquerre. Gelmà, amb una jugada individual per la banda esquerra, anotava el tercer en el minut 43 i el mateix Gelmà posava la cirera a la seva actuació amb el quart en el minut 48.

Amb aquest triomf, el Reus torna a la quarta posició amb 43 punts i ja centra els seus esforços en un nou repte a la Champions. Serà dijous a les 21.00 hores amb la visita del Barcelos al Palau d'Esports.