Premiats: Els Amics de Sant Magí de la Brufaganya reben un guardó molt especial

El premi va ser lliurat per la presidenta del Fòrum d’Estudis Segarrencs, Maria Garganté

Imatge de Sant Magí de la Brufaganya
Imatge de Sant Magí de la Brufaganya | Albert Oliva
20 de març del 2023
Actualitzat a les 15:50h
Reconeixement per als Amics de Sant Magí de la Brufaganya. El dissabte dia 18 de març a la tarda, l'entitat va rebre el Premi Sikarra, que organitza la Fundació Jordi Cases i Llebot i l’Espitllera Fòrum d’Estudis Segarrencs. 

En aquesta edició, el premi s'ha atorgat a l’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn, per recuperar l’aplec que s’havia celebrat al santuari de Sant Magí, al terme de Pontils.

Es tracta de la dotzena edició d’aquest Premi que reconeix la persona, entitat o institució que hagi excel·lit a títol individual o col·lectiu, i contribuït de manera exemplar a la divulgació, l’estudi, la projecció, la justícia i la cohesió social de la Segarra. A l’acte hi va ser present Sara Janer, alcaldessa de Pontils, entitat que va proposar la candidatura dels Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn.

El premi va ser lliurat per la presidenta del Fòrum d’Estudis Segarrencs, Maria Garganté, a la presidenta dels Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn. L'acte va ser d'accés lliure i va comptar amb l’acompanyament musical del grup vocal MEZZOS.