Incendi forestal a les Terres de l'Ebre: Més de 5 hectàrees cremades

El foc s'ha produït en una zona a tocar de la carretera TV-3541

Incendi forestal al Baix Ebre.
Incendi forestal al Baix Ebre. | Bombers
20 de març del 2023
Actualitzat a les 18:43h
Segon incendiforestal de la jornada a la demarcació de Tarragona. El primer dels incendis s'ha produït aquest migdia a l'Hospitalet de l'Infant, pels volts de les dues, i ha pogut ser controlat poc després gràcies a la ràpida intervenció dels bombers.

El segon dels incendis és al Baix Ebre. Concretament, els serveis d'emergències han rebut un avís per una columna de fum a les 14.38 hores en una zona forestal entre Xerta i Paüls, al Baix Ebre.

Les flames, a uns 700 metres de la carretera TV-3541, han activat totes les alarmes. Es tracta d'una zona amb una densavegetació

Fins a 18 dotacions terrestres i quatre aèries dels Bombers de la Generalitat treballen per apagar les flames. Primer s'ha treballat per intentar aturar la propagació de l'incendi. Els flancs han avançat en direcció descendent a camps, segons han informat els bombers.

  L'evolució de l'incendi sembla favorable i ja ha cremat unes 5,18 hectàrees de massa forestal, segons dades provisionals dels Agents Rurals.

Les flames també s'han aproximat a una zona amb masos, però els bombers han descartat haver d'evacuar-los, ja que no corrien perill.