Troben l'home de 33 anys desaparegut a Cornudella de Montsant

Mossos i bombers han realitzat un desplegament per localitzar l'home, desaparegut des d'aquesta matinada

Busquen un home desaparegut a Cornudella.
Busquen un home desaparegut a Cornudella. | TarragonaDigital
21 de març del 2023
Actualitzat a les 12:19h
Dispositiu en marxa per localitzar un home, de 33 anys, desaparegut des d'aquesta matinada a Cornudella de Montsant, al Priorat i que ha tingut final satisfactori. Segons ha avançat elCaso.cat i ha confirmat TarragonaDigital, des d'aquesta matinada s'ha estat buscant aquesta persona en una parcel·la d'aquesta àrea.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís per la desaparició de l'home a les 01.30 hores de la matinada. Els Mossos d'Esquadra han estat els primers a arribar al lloc dels fets, ja que l'home hauria sortit d'un centre de desintoxicació i primer es volia comprovar que no fos una sortida voluntària.



A requeriment dels mossos, els Bombers de la Generalitat han anat també al lloc dels fets amb sis dotacions i efectius de la canina per ajudar en les tasques de recerca, ja que es planteja la possibilitat que l'home hagués patit una caiguda en algun punt de la parcel·la on hi ha el centre de desintoxicació.

A les 10.40 hores l'home ha estat localitzat. Gràcies a les alertes de diversos ciutadans, el cos de bombers ha centrat la recerca fins al Coll d'Albarca, on ha estat localitzat.

Segons els bombers, l'home estava visiblement desorientat i cansat, caminant pel voral de la carretera C-242.