L'Arboç posarà un pàrquing d'autocaravanes al costat de la piscina

El projecte s'impulsa junt amb el Consell Comarcal i la Diputació de Tarragona

L'Arboç tindrà un espai d'aparcament per a autocaravanes.
L'Arboç tindrà un espai d'aparcament per a autocaravanes. | Ajuntament de l'Arboç
Redacció
24 de març del 2023
Actualitzat a les 9:41h
L'Ajuntament de l'Arboç posarà un aparcament per a sis autocaravanes al costat de la piscina municipal coberta. Per executar el projecte s'ha signat un conveni entre el consistori, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Penedès. El pàrquing hauria de ser una realitat el segon semestre d'aquest any, segons l'Ajuntament.

Aquesta és una aposta per "captar un turisme que està a l'alça a Europa", expliquen fonts municipals. L'aparcament formarà part d'una xarxa de zones habilitades per a autocaravanes al Penedès, que vol esdevenir un pol de captació important de turisme.

A l'àrea hi haurà servei d'aigua potable, il·luminació, un dipòsit amb punt de recollida d'aigües residuals i un espai de pícnic. Serà gratuïta i tindrà arbrat per generar ombra. Els usuaris podran estar-hi un màxim de 48 hores i el manteniment anirà a càrrec de l’Ajuntament.

El projecte té un cost de 18.000 euros, dels quals 10.000 aniran a càrrec del consistori i 8.000 es pagaran amb una subvenció que el consistori ha rebut.