Consternació a Garcia per l'assassinat de la Marina, la jove trobada morta a Móra la Nova

El petit poble, de 500 habitants, ha convocat un minut de silenci i ha decretat tres dies de dol pel crim que ha posat fi a la vida de la jove

Hi ha una persona detinguda relacionada amb el crim de Móra la Nova.
Hi ha una persona detinguda relacionada amb el crim de Móra la Nova. | TarragonaDigital
24 de març del 2023
Actualitzat a les 9:55h
Les Terres de l'Ebre van tornar a despertar-se aquesta setmana amb una esfereïdoranotícia. Un pagès va trobar el cos d'una noia jove en un camp a tocar de l'N-420, a Móra la Nova. Els Mossos d'Esquadra es van desplegar ràpidament i van iniciar les tasques per identificar el cos i, sobretot, per enxampar el o els culpables d'aquest crim, ja que el cadàver presentava signes de violència.

Però a la Ribera d'Ebre ja se sospitava des del primer minut qui podia ser la víctima. Feia només unes hores que un missatge s'havia fet córrer entre els veïns per la desaparició d'una noia, de 24 anys, de Garcia

Era la Marina R.B., una jove que el dia abans havia acabat el seu torn a la residència de Móra la Nova i no havia tornat mai a casa. Alguns testimonis asseguren que la van veure marxar amb un noi, que no seria la seva parella actual, i la seva germana en veure que no apareixia va anar a comissaria per posar la denúncia de la seva desaparició.

Hores després, apareixia el cos i més tard es confirmava que era el de la Marina. Sobre l'autor dels fets, de moment hi ha un amic de la Marinadetingut, però els Mossos d'Esquadra encara no han informat si es tracta de la persona qui va posar fi a la vida de la jove.

Tres dies de dol i minut de silenci a Garcia

Un cop es va identificar la identitat de la víctima, Garcia va activar el seu gabinet de crisi. En un petit poble com aquest, on tothom es coneix, aquest crim ha deixat tothom en xoc. I no només Garcia, sinó també tota la Ribera d'Ebre.



Per intentar passar el dol, rebutjar els fets i donar suport a la família de la víctima, l'Ajuntament de Garcia i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre han convocat per aquest divendres, a les 19.00 hores, un minut de silenci i una concentració a la plaça Catalunya.

A més a més, també s'han decretat tres dies de dol oficial per rebutjar la mort violenta de la jove riberenca, s'han suspès tots els actes oficials i les banderes onejaran a mig pal amb un crespó negre.

Un petit granet de sorra per intentar apaivagar el dolor intens que pateix tota la comarca, la qual demana justícia i que s'atrapi l'autor d'aquest cruel assassinat que ha tallat de soca-rel la vida de la jove Marina.