Tot a punt a Tarragona per celebrar el Mes de la Salut

S'han programat una quarantena d'activitats entre el 31 de març i el 28 d'abril

Una sessió de zumba a la plaça Corsini obrirà les activitats del Mes de la Salut de Tarragona.
Una sessió de zumba a la plaça Corsini obrirà les activitats del Mes de la Salut de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona
27 de març del 2023
Actualitzat a les 15:17h
Tarragona ho té tot a punt per celebrar el Mes de la Salut a partir d'aquest divendres, amb un total de 40 activitats programades per la Xarxa Tarragona Saludable sota la coordinació del Servei de Promoció de la Salut de l’Ajuntament. Les 24 entitats que integren la xarxa s’han reunit aquest dilluns al Mercat Central per anunciar el programa, que s’allargarà fins al 28 d’abril.

Durant la compareixença davant dels mitjans, Dídac Nadal, president de l’Empresa de Mercats, ha destacat que "els Mercats són la imatge de la cura per la salut, ja que els paradistes no només proveeixen dels millors productes frescos a la ciutat, sinó que són autèntics prescriptors d’hàbits saludables".

Nadal ha afegit que "dia rere dia, des dels Mercats de Tarragona treballem per sensibilitzar la ciutadania de la importància de cuidar-nos, posant l’accent en l'alimentació, l'activitat física i altres factors del nostre dia a dia".
 

El 6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física

Mónica Serrano, cap del Servei de Promoció de la Salut al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, ha intervingut per mostrar el suport del servei de la Generalitat al Mes de la Salut i ha recordat la VIII Caminada 'A bon pas fem salut', que tindrà lloc el 6 d’abril amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física.

Per la seva banda, la consellera d’Esports de l’Ajuntament, María José López, ha recordat que és "un deure de les administracions, i del Patronat Municipal d'Esports en particular, promoure la pràctica esportiva com un dels pilars dels hàbits saludables".

Per acabar, la consellera de Salut Pública de l’Ajuntament, Cinta Pastó, ha recordat que "el tret de sortida és aquest divendres, amb una sessió dirigida de zumba oberta a la ciutadania a la plaça Corsini".

El mateix divendres 31 de març s’inaugurarà a la planta baixa del Mercat Central una exposició informativa per donar a conèixer a la ciutadania les entitats que formen part de la Xarxa Tarragona Saludable i la tasca que duen a terme actualment a la ciutat.