Tots els noms: Montblanc Progressa presenta la llista electoral del 28M

La candidatura s'ha donat a conèixer en un vermut al claustre de Sant Francesc

Imatge de la candidatura
Imatge de la candidatura | Cedida
11 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:23h
Montblanc Progressa ha fet públic el llistat amb els candidats i candidates que acompanyaran Josep Andreu, Marià Gomis i Anna Lafebre a les eleccions municipals del mes de maig. Francesc Benet tancarà la llista i els números 4 i 5 de la candidatura seran els actuals regidors de l‘equip de govern Núria Besora i Santi Porta. Besora es congratula de la feina feta aquests darrers anys, més enllà dels grans reptes de ciutat.

Per la seva banda, Santi Porta assegura que aquesta legislatura ha tingut moments molt difícils com la riuada o la pandèmia, però tanmateix, malgrat quedar sols al govern «hem treballat intensament fent realitat grans projectes com la reobertura de Sant Josep i mantenir ben viu el teixit festiu de la vila».

En sisè, setè, vuitè i novè lloc se sumen perfils nous i independents, com són la Neus Martí, en Pere Roselló, l’Ester Cots i l’Achraf Charki. En la desena posició trobem la cap local de Junts per Catalunya, Laura Calvo, que afirma que Montblanc Progressa ha rebut el suport del partit del president Puigdemont.

Tanquen la llista Josep Fuguet, Sandra Vizcarra i, com s’ha dit, Francesc Benet. A més, també sumen cinc persones suplents que són Nerea Esplugues, Antonia Sánchez, Enric Balauder, Montse Escoté i Àngel Torija.