Sendra completa els 10 primers llocs de la llista de Junts per Catalunya

María José Rivas, Katherine Gil, Víctor Pomerol, David Ferré i Ramon Baiges ocupen les posicions 6 a 10 de la candidatura

Imatge dels deu primers candidats de la llista de Junts per Catalunya que lidera Jordi Sendra.
Imatge dels deu primers candidats de la llista de Junts per Catalunya que lidera Jordi Sendra. | Cedida
12 d'abril del 2023
Actualitzat a les 15:58h
El candidat a l'alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, ha presentat aquest dimecres les persones que ocuparan les posicions 6 a 10 de la llista electoral de Junts per Catalunya. D'aquesta manera, el partit que presideix Laura Borràs completa les deu primeres posicions de la candidatura de la capital tarragonina de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Els noms que ha presentat Sendra són: la professora de la Salle Torreforta, María José Rivas (6); la doctora en Nutrició i Metabolisme, Katherine Gil (7); el director de l'Escola Els Àngels, Víctor Pomerol (8); l'enginyer David Ferré (9); i el professional del sector bancari, Ramon Baiges (10).

Sendra ha assenyalat que "sortim a guanyar les eleccions, i per això, avui, presento aquestes cinc persones que seran regidors".
 

Els cinc primers de la llista

Jordi Sendra va presentar la seva número 2, Elvira Vidal, ara fa deu dies. El candidat va revelar que l'actual regidora del govern municipal, sota les sigles de Junts per Tarragona, se sumava al seu projecte, després que Montse Adan rebutgés l'oferta de Sendra i s'incorporés a la candidatura del PSC.

Així, després de Jordi Sendra i Elvira Vidal, el pom de dalt de la llista dels juntaires la completen Pep Manresa (3), Enric Batista (4) i Belén Riola (5).