Riudoms reunirà una quarantena d'elements a la Trobada Gegantera

El 15 d'abril, Riudoms es convertirà en capital gegantera durant un dia amb aquesta trobada

Riudoms reunirà una quarantena de gegants durant la trobada.
Riudoms reunirà una quarantena de gegants durant la trobada. | TarragonaDigital
12 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:34h
Riudoms es convertirà en capitalgegantera durant un dia amb la celebració de la Trobada de Gegants del municipi. Fins a una quarantena de colles prendran part en aquest esdeveniment ideal per als amants de la culturapopular.

La cita tindrà lloc el dissabte15 d'abril a la tarda i coincideix amb la celebració del 40è aniversari de la CollaGegantera de Riudoms. El cartell de l'esdeveniment ha estat creat a partir dels quatre dibuixosinfantilsguanyadors del concurs que es va fer durant la presentació de la novagegantona del municipi, la Sebastiana.

L'acte, organitzat entre l'Ajuntament de Riudoms i la Colla Gegantera del municipi, comptarà amb la presència d'una quarantena de collesgeganteres que vindran des de diversos racons dels PaïsosCatalans.

A les cinc de la tarda està previst que es concentrin totes les colles i facin la típica plantada de gegants al parc de la Palmera de Riudoms. Serà a les sis de la tarda quan s'iniciarà la trobada amb la cercavila de gegants i grallers.

La quarantena de gegants passejaran per Riudoms passant pel carrer Sir Alexander Fleming, l'avinguda Catalunya, l'avinguda Primer d'Octubre i acabaran a la plaça de l'Església. Allí tindrà lloc un dels moments més especials de la trobada gegantera: la ballada final conjunta

Després d'aquesta bonica imatge, que tindrà lloc a dos quarts de vuit de la tarda aproximadament, es procedirà al lliurament de records als participants i es clourà un esdeveniment memorable.