Oferta de feina: L'Ajuntament del Pla de Santa Maria busca administratius

El sistema de selecció serà per concurs de valoració de mèrits

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Cedida
14 d'abril del 2023
Actualitzat a les 14:09h
L’Ajuntament del Pla de Santa Maria ha convocat una borsa de treball d’auxiliar administratiu per cobrir vacants, substitucions i altres contingències temporals. El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i es tancarà 10 dies hàbils després que la convocatòria es publiqui en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Els requisits per prendre part a la convocatòria són tenir el títol d’ESO o bé el graduat escolar o formació professional de primer grau o equivalent. També caldrà posseir el nivell C1 de català o alguna de les titulacions equivalents. Les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en què el castellà sigui llengua oficial, també hauran d’acreditar el coneixement d’aquest idioma.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Ajuntament del Pla per via electrònica o presencialment. A més de la instància normalitzada, s’hi haurà d’incorporar una còpia del DNI o NIE, una altra de l’acreditació dels nivells de llengua exigits segons sigui el cas i un Currículum vitae detallat i actualitzat, acompanyat de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats.

El sistema de selecció serà per concurs de valoració de mèrits. L’experiència laboral i la formació computaran, respectivament, fins a un màxim de 25 punts cadascun. Els coneixements de llengua catalana podran aportar tres punts addicionals i dos més es podran obtenir amb una entrevista no eliminatòria.