Junts presenta tots els integrants de la llista per a les municipals del Vendrell

La candidatura no podrà usar finalment el nom de Primàries

Els membres de la llista de Junts al Vendrell.
Els membres de la llista de Junts al Vendrell. | Junts el Vendrell
20 d'abril del 2023
Actualitzat a les 9:45h

Junts s'ha convertit en el primer partit que concorre a les eleccions municipals del Vendrell que ha presentat la llista completa. Ho ha fet aquest dimecres 19 d'abril a la plaça de les Garrofes, en un acte en el qual el cap de llista de la formació, Josep Maria Llasat, ha anat anomenant un per un tots els integrants. 

La formació ja havia presentat anteriorment els noms que ocupen els primers llocs de la llista darrera de Llasat, que són Lluís Navarrete, Sandra Maduell, Albert Garriga i Gemma Armengou. A partir d'aquí, la candidatura incorpora noms com el de Roger Inglada, Pedro Muñoz, Patrícia Martín, Jaume Fortuny, Maria Rovirosa, Guillem Ballester, María José Valle, Josep Maria Rovirosa, Josep Mañé, Francesc Trillas o Teresa Codina.

Els dos noms que tanquen la llista són els de l'artista i intel·lectual Joan Descals, que el passat dissabte va rebre un homenatge de la ciutat, i Maria Carme Cardó, que l'any passat va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi i que és filla predilecta del municipi.

Llasat ha destacat que es tracta d'una llista "transversal amb gent capacitada per gestionar diferents àrees". El candidat es mostra convençut que el pròxim 28 de maig sortiran "a disputar la victòria" i no amaga que el seu objectiu és "sumar onze regidors junt amb altres partits per governar", ja que veu impossible que s'assoleixin "majories absolutes".

Sense el nom de Primàries

La candidatura que encapçala Josep Maria Llasat no podrà fer servir finalment el nom de Primàries, tal com van confirmar des del partit. La Junta Electoral Central (JEC) no ho ha permès, perquè Primàries és una altra formació que es presenta en llocs com Barcelona i que està al marge de tots els partits tradicionals. Finalment, el nom de la candidatura serà Primer el Vendrell Junts Compromís Municipal.