El Primavera Vendrellenca torna amb concerts de La La Love You i de Yo Suspendí EGB

S'han programat quatre actuacions entre finals d'abril i mitjans de maig

La La Love You actuen al Primavera Vendrellenca.
La La Love You actuen al Primavera Vendrellenca. | Ajuntament del Vendrell
Redacció / M.G.
21 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:43h
El Vendrell organitza per tercer any el cicle de concerts Primavera Vendrellenca, amb quatre actuacions que es faran entre finals d'abril i mitjans de maig. L'estrena és aquest diumenge, dia de Sant Jordi, amb un concert familiar al carrer de les Quatre Fonts a les dotze del migdia a càrrec del grup Els Superherois.

El dissabte 6 de maig serà el torn del grup de punk-pop madrileny La La Love You, que actuarà a la Rambla de Josep Cañas a partir de les onze de la nit. El 13 de maig, a l'aparcament del Pèlag hi haurà una doble proposta. A les set de la tarda actuarà Marc Batet i a les onze de la nit ho farà el grup Wasa Corporation.

Finalment, el dissabte 20 de maig s'ha programat el concert de Yo Suspendí EGB, que es farà a la plaça de Tobies a les onze de la nit. El cicle també inclou el Primavera amb la Dansa, programat pel 29 d'abril a la carretera de Sant Vicenç.

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha remarcat que aquest és un cicle "per a tots els públics i amb concerts a tot el municipi", però que posa l'accent en "la gent jove". Tots els actes que es programen són gratuïts i oberts a tota la ciutadania.