Troben a Cambrils un perillós fugitiu d'Alemanya buscat des de fa anys

L'home va ser localitzat en un xalet d'una urbanització cambrilenca, on s'amagava

L'home va ser enxampat a Cambrils.
L'home va ser enxampat a Cambrils. | TarragonaDigital
24 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:24h
Operacióinternacional per atrapar un home, fugitiu de la justícia d'Alemanya, des de l'any 2020. La Policia Nacional va aconseguir atrapar-lo quan sortia del que ara era la seva casa, un unifamiliar en una urbanització de Cambrils.

La investigació per atrapar el fugitiu es va iniciar l'any 2020, quan la xarxa Red ENFAST va requerir la policia espanyola després de rebre unes informacions que apuntaven que l'home podria residir a Espanya

Els fets es remunten a l'any 2020, moment en què el fugitiu va ser detingut per importar i exportardrogues entre Espanya i Alemanya. L'home havia arribat a dur a terme fins a 14 operacions diferents, transportant 14 quilos de cocaïna i 154 quilos de marihuana per un valor de gairebé un milió d'euros.

Amagat a Cambrils


El fugitiu havia aconseguit crear una xarxa perfecta per fer aquests enviaments de droga entre Espanya i Alemanya. Malgrat ser detingut per aquells fets, va aconseguir marxar del país i va ser quan la policia alemanya va informar les autoritats estatals.

Gràcies a la col·laboració conjunta dels dos cossos policials, es va poder saber que l'home utilitzava cotxes de lloguer per evitar ser localitzat. Tanmateix, la policia va descobrir quins vehicles utilitzava i van localitzar-lo en una urbanització de Cambrils.

Els investigadors van trobar a l'interior d'un dels xalets un dels cotxes que feia servir el fugitiu i per això van establir un dispositiu de vigilància a la zona. Quan un d'aquests cotxes va sortir d'un unifamiliar, se'l va seguir per comprovar que l'home hi viatjava en aquells moments. Un cop van certificar que ell era a l'interior, van aturar el vehicle i el van detenir.