Vox denunciarà l'«agressió» a la seva carpa de Sant Jordi a Reus

Els Mossos d'Esquadra busquen identificar les persones implicades

El partit assegura que presentarà denúncia aquest dilluns
El partit assegura que presentarà denúncia aquest dilluns | TarragonaDigital
24 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:25h
Incident aquest diumenge al voltant de la parada que Vox va muntar a Reus. Es va ubicar sota la Prioral de Sant Pere, a sobre de les Peixateries Velles, i a mig matí va ser escenari dels fets. Segons denuncia el partit, dues noies van començar a increpar els membres de la formació que hi havia a la carpa.

Expliquen que, per protocol, quan hi ha una situació com aquesta, des del partit s'indica que cal gravar-la. Segons el relat de la formació, en el moment de posar-se a gravar, una de les noies va intentar agredir la persona que havia tret la càmera, i el responsable de seguretat s'hauria posat entremig. A les imatges, que circulen per les xarxes socials, es pot percebre que la discussió ja havia començat i que, quan es posa en marxa l'enregistrament del vídeo, una de les noies intenta tombar el mòbil o la càmera.

El partit assegura que, durant aquest dilluns, es presentarà la denúncia formal als Mossos d'Esquadra, que aquest diumenge s'haurien endut el vídeo enregistrat. Segons fonts policials, s'estan fent gestions per identificar les persones implicades en l'incident. Tal com apunten des de la formació, perquè el cos policial actuï caldrà la denúncia, que compten presentar al llarg d'aquest 24 d'abril.