El Consell Comarcal de l'Alt Camp aprova un pressupost de gairebé 10 MEUR

Va tenir els vots favorables de Junts per Catalunya, el PSC, ApC

Imatge de la seu del Consell Comarcal de l'Alt Camp
Imatge de la seu del Consell Comarcal de l'Alt Camp | Albert Oliva
28 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:10h
El Consell Comarcal de l’Alt Camp ja ha aprovat el pressupost per a 2023. En el plenari que es va celebrar aquest dimarts dia 25 d’abril, es va aprovar la xifra de 9.942.433,31 euros per a l'exercici d'enguany, amb els vots favorables de Junts per Catalunya, el PSC, ApC, i amb els vots en contra d'ERC i la CUP.

Fonts del Consell Comarcal asseguren que el pressupost és «una eina necessària, però no suficient per ajudar els ajuntaments de la comarca a atendre amb la quantitat necessària els serveis bàsics que necessita la població més vulnerable de cada municipi».

En aquest sentit, per mantenir la qualitat i la proximitat dels serveis i tasques que el Consell Comarcal realitza en col·laboració amb els ajuntaments i els ciutadans, s’han incorporat nous serveis tècnics que han començat o començaran aquest any a desenvolupar-se plenament. Aquesta incorporació de diferents figures necessàries per al funcionament correcte de l’estructura general del Consell ha estat un encert, però que cal finalitzar durant aquest 2023.